proeverij

Tierra Roja is onstaan als een groothandel en leverde in de eerste plaats aan winkels en restaurants. Maar ik vind het ook leuk om een directe schakel te zijn tussen het wijnhuis en de consument en mensen 'mijn' wijnen te laten proeven. Ik organiseer daarom enkele keren per jaar een wijnproeverij bij mij thuis, waar u vrijblijvend mijn wijnen kunt proberen en meer te weten kunt komen over de wijn, de druiven en de wijnhuizen. Tijdens de proeverijen zijn alle wijnen ook te koop en geldt een speciale introductieprijs.

Data

Ik organiseer meerdere keren per jaar een wijnproeverij aan huis. De eerstvolgende proeverij is op zondag 3 en 17 december vanaf 2 tot 6 uur, bij mij thuis in Wageningen. U bent van harte welkom. Het is fijn als u zich even aanmeldt via contact, maar u mag ook zo langskomen. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de data? Stuur even een bericht via contact, dan krijgt u per e-mail een (vrijblijvende) uitnodiging.

Heeft u liever een wijnproeverij bij u thuis? Neem gerust even contact op om (uiteraard vrijblijvend) te bespreken wat u graag wilt en wat er mogelijk is. (contact)

Een prijslijst (pdf) en smaakomschrijvingen kunt u downloaden als pdf. Tijdens de proeverij kunt u de wijn met korting kopen. Om niet te concurreren met de winkels geldt die korting alleen tijdens de proeverij, als u de wijn direct meeneemt en afrekent.

image mask